Emcon laaja sorvivalikoima on vailla vertaansa sekä teknisesti että innovatiivisuudessaan. Valikoimasta löytyy ratkaisu niin koulutukseen kuin vaativaan teollisuustuotantoon.

Weiler Konventionaaliset, servokonventionaaliset, ns. opettavat sekä CNC-sorvit hyvin laajalla kokoalueella. Sorvien kokohaarukka on istukkakoosta 140 mm pyörintähalkaisijaan 1750 mm, sorvauspituudet 0,5 - 12 m. Taso- ja vinojohteisia koneita tarkkaan kappaleiden työstöön. Weilerin koneet on mahdoll ista koostaa joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.

Weisser - J. G. Weisser Söhne Pystymalliset, usein automatisoidut CNC-sorvit, joissa panostettu nopeaan läpimenoaikaan ja työstötarkkuuteen. Kova- ja rotaatiosorvit, epäpyöreiden kappaleiden sorvaus ja hionnan ja sorvauksen yhdistävät koneet.  Pysty- ja vaakamalleja, yksi- ja kaksikaraisia.

Amerikkalainen Milltronics on CNC-ohjattujen koneistuskeskuksien valmistuksen edelläkävijöitä. Konevalikoima käsittää pystykaraisten koneistuskeskuksien ohella myös CNC-sorvit sekä joitain vaakakaraisia koneistuskeskusmalleja ja avarruskoneita.

Saatavilla on erityyppisiä automaatioratkaisuja tehtaalla koneisiin valmiiksi integroituna.

Weiler C30Weiler E30Weiler dz45Weisser